Știri și evenimente

Cerere de Informații

Cere Informații

Trimite un mesaj administratorului paginii.

CAPTCHA Image

Galerie foto

Fotografii din comuna Nadeș
Fotografii din comuna Saschiz
Fotografii din comuna Apold
Comuna Albești
Fotografii din comuna Daneș, satele Cris si Stejărenii
Fotografii din comuna Vânători, satele Mureni și Archita
tipareste

Inchidere sesiune de depunere de proiecte pe Masura de investitii in infrastructura socială

In data de 15 martie 2018, ora 15:00 s-a încheiat prima sesiune de depunere de proiecte pe Masura 06/6B – Investiții în infrastructura socială, cu o alocare totală de 80.000 euro și o valoarea maximă a sprijinului nerambursabil de 50.000 de euro/proiect.

Până la termenul limită menționat s-a depus la GAL Dealurile Târnavelor 1 proiect, cu o valoare totală a sprijinului nerambursabil solicitat de 30.000 euro. Proiectul va fi evaluat la GAL din punct de vedere al respectării cerințelor de conformitate, eligibilitate și selecție specifice, descrise în Ghidul Solicitantului pentru Măsura 06/6B, sesiunea 1/2017 și in Procedura de evaluare și selecție a proiectelor disponibilă pe www.tarnava-mare.ro. Toate proiectele selectate de GAL sunt depuse ulterior la AFIR spre evaluare și, după caz, contractare.  

Următoarea sesiune de depunere de proiecte pe Măsura 06/6B - Investiții în infrastructură socială se va deschide în luna aprilie 2018, detaliile urmând a fi publicate din timp pe site, in secțiunea Ghidul Solicitantului.