Grupul de Acţiune Locală Dealurile Târnavelor

Investește în zona ta, zona Dealurile Târnavelor!

Cerere de Informații

Cere Informații

Trimite un mesaj administratorului paginii.

CAPTCHA Image

Galerie foto

Fotografii din comuna Nadeș
Fotografii din comuna Saschiz
Fotografii din comuna Apold
Comuna Albești
Fotografii din comuna Daneș, satele Cris si Stejărenii
Fotografii din comuna Vânători, satele Mureni și Archita
Proiecte LEADER contractate pentru dezvoltarea teritoriului GAL Dealurile Târnavelor

Proiecte LEADER contractate pentru dezvoltarea teritoriului GAL Dealurile Târnavelor

Joi, 21 septembrie 2017, la sediul OJFIR Mureș s-au semnat primele trei contracte de finanțare în cadrul Strategiei de Dezvoltare Locală Dealurile Alte trei contracte sunt în pregătire și se vor semna în cursul săptămânii viitoare. Cea mai mare parte a proiectelor LEADER din teritoriul GAL DT propun dezvoltarea de afaceri rurale non-agricole (Măsura 10/6A din SDL): înființare manufactură produse din uleiuri naturale, atelier de de tâmplărie,(...)

Citește mai mult

Publicare Raport de Selecție Suplimentar Măsura 10/6A

În data de 20 septembrie 2017, de la ora 13:30, la sediul GAL Dealurile Tarnavelor a avut loc sedinta Comitetului de Selectie al GAL Dealurile Tarnavelor pentru aprobarea Raportului de Selectie Suplimentar  la Masura 10/6A - Afaceri rurale non-agricole, sesiunea 1/2017. Raportul de Selecție Suplimentar a fost publicat pe site-ul GAL DT, în secțiunea ,,Rapoarte de selecție" Suma disponibila pentru selectie - 50.000 de euro a rezultat n urma declararii ca(...)

Citește mai mult
Seminar de promovare SDL GAL Dealurile Tarnavelor

Seminar de promovare SDL GAL Dealurile Tarnavelor

GAL Dealurile Târnavelor organizează în data de 20 septembrie 2017, la castelul Bethlen din satul Criș, comuna Daneș, județul Mureș, seminarul de promovare a Strategiei de Dezvoltare Locală, cu tema ,,Natură și cultură în teritoriul Dealurile Târnavelor”. Dorim în acest fel să marcăm și ,,Zilele europene ale patrimoniului”, încurajând oamenii să descopere bogățiile naturale și culturale care-i înconjoară. Agenda(...)

Citește mai mult

Calendar estimativ lansare sesiuni, actualizat

Citește mai mult